2011:

Célok az eseményre: „Évzárás, Előretekintés, Szembenézés a lehetetlennek tűnő feladatokkal, Felismerés, hogy együtt a lehetetlennek tűnő kihívások is teljesíthetőek”

A fenti célok elérése érdekében vendégeink egy Flash alapú kvízjátékon vettek részt, melyet a formális és informális kérdések, illetve általános tudást igénylő kérdések mellett különleges és szórakoztató lehetetlennek tűnő feladatokkal bővítettünk ki.  

A nap második felében a résztvevők mozaikokból elkészítették a cég műalkotását, amely az eseményt követően az irodában kiállítottak, örök emléket nyújtva a cég dolgozóinak. A program üzenete, hogy mindenki munkájára szükség van a közös cél eléréséhez és hogy az egyes részek együtt alkotnak egységes egészet.

2012:

Évzáró karácsonyi rendezvény sajátkészítésű ínyencségekkel. A csapatok elkészítették saját bonbonjaikat, melyeket aztán egy kiállítás keretében mindenki megtekinthetett és természetesen meg is kóstolhatott. A lehetőségek száma végtelen volt, mind az ízesítés, mind a díszítés tekintetében, így nem készült két egyforma bonbon.