Csapatépítő tréningek


Csapatépítő tréningek

Indoor Programok | Outdoor Programok

A Momentum Events a tréningek, konferenciák, csapatépítő események rendezvény elemekkel való kiegészítése mellett, hivatott az ügyfelek igénye szerinti teljes körű rendezvényszervezésre.

Ahogy a sportban, úgy az üzleti életben sem elég, hogy jó játékosaink vannak. Ha nem működünk csapatként, nem húzunk egy irányba, nem „passzolunk", nem értjük és érezzük egymást vagy nincsen egy irányba mutató, közösen elfogadott, összehangolt stratégiánk, akkor hiábavaló a kiváló egyéni teljesítmény. Az üzleti életben ugyanúgy, ahogy a sportban, a bajnokságot nem a legjobb játékosokból álló alakulat, hanem a legjobb csapat nyeri meg.

Célunk, hogy egyedi, cégre- illetve igényekre szabott programokat nyújtsunk ügyfeleink számára, illeszkedve a csoport méretéhez, profiljához és céljaihoz.

Cégünk több tréner- és tanácsadó céggel dolgozik szorosan együtt, az együttműködés során megjelenő szinergiákat munkánk során nap, mint nap érezzük.

Humán fejlesztési folyamatokhoz kapcsolódva lehetővé tesszük, hogy a trénerek, tanácsadók maximálisan a csapatra tudjanak koncentrálni, a fejlesztési események (workshopok, tréningek, esti programok, stb.) minden eleme az adott célt szolgálja. A trénerek, tanácsadók mély pszichológiai, csoportdinamikai és üzleti ismeretei pedig lehetővé teszik számunkra, hogy eseményeink inspirálóak, felejthetetlenek és üzletileg is eredményesek legyenek.


Indoor csapatépítő programjaink célja, hogy a résztvevők megismerjék saját és egymás képességeit, lehetőségük legyen az egyéniségük kibontakoztatására, illetve segítsék a csapatok összekovácsolódását.

Az indoor csapatépítő programjaink során garantált a kikapcsolódás, a felhőtlen szórakozás, valamint olyan közös élményeket szereznek a résztvevők, amelyek erősítik az együttműködést, a csapatszellemet, a kommunikációt.

Indoor csapatépítő programjaink között található kreatív-, játékos-, logikai-, alkotó-, élmény- és karitatív csapatépítő program.Az outdoor csapatépítő programok célja az aktív kikapcsolódás, szokatlan helyzetekben, különleges helyszíneken. A kalandos kihívások, a mindennapoktól eltérő környezet, kitűnő lehetőséget teremt a csapatszellem erősítésére. Outdoor csapatépítő feladatokon keresztül elősegítjük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok és a kölcsönös bizalom erősítését.

Outdoor csapatépítő programjaink között található, sportos-, kreatív-, stratégiai-, kalandos-, ügyességi-, valamint karitatív csapatépítő feladat.


2019.02.11.

Near Space Project – „Határ a csillagos ég”

2019.02.11.

Forma 1 autó építés

2019.02.11.

A Város rejtélye

2019.02.11.

Special Forces

2019.02.11.

QUAD Adventure

2019.02.11.

A Szent Grál küldetés

2019.02.11.

Mission Impossibe, – Interaktív városi nyomozás

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várjuk megkeresésed!